بهترین روغن های گیاهی برای محافظت از پوست صورت

معرفی بهترین روغن های مناسب پوست:
استفاده از روغنها برای محافظت از پوست مفهوم جدیدی نیست – هزاران سال است که به کار می رود – اما تحقیقات جدید روی روغنهای گیاهی بینشهای شگفتانگیزی را درباره نحوه عملکرد برخی از آنها و محتوای آنها نشان داده است. ما دقیق ترین تحقیقات را در مورد چند روغن گیاهی غیر معطر بررسی کردهایم پس با ما همراه باشید.
توجه: تمام روغن های گیاهی که در زیر توضیح می دهیم برای پوست های حساس، حتی پوست های مستعد ابتلا به روزاسه، مناسب هستند.
روغن آفتابگردان:
روغن آفتابگردان از دانه های گیاه آفتابگردان به دست می آید. این منبع غنی از اسیدهای چرب اسید لینولئیک و همچنین اسیدهای اولئیک و پالمیتیک است.اسیدهای چرب موجود در روغن آفتابگردان به طور طبیعی جذب سایر لیپیدها (چربی ها) می شوند که سد پوست را تشکیل می دهند. سازگاری آنها با این چربیها باعث میشود که برای پوستهای خشک و آسیبدیده تسکین دهنده باشند. روغن آفتابگردان برای افرادی که پوست خفیف تا متوسط خشک یا ناراحت کننده دارند عالی است. این روغن با سایر روغن ها و نرم کننده ها به خوبی کار می کند و اغلب در مرطوب کننده های صورت و بدن گنجانده می شود. از فواید روغن آفتابگردان می توان به پوستی نرم تر و انعطاف پذیرتر اشاره کرد و همچنین روغن آفتابگردان را می توانید در محصولات مختلفی از جمله پاک کننده ها پیدا کنید.
روغن نارگیل:
روغن نارگیل روغنی است که از میوه نارگیل استخراج می شود. این روغن منبع غنی از چربی های اشباع شده، از جمله تری گلیسیرید با زنجیره متوسط است، که می تواند برای پوست بسیار خشک مفید باشد . اسیدهای چرب موجود در روغن نارگیل فواید آرام بخش شدیدی برای پوست دارند. روغن نارگیل و ترکیبات آن در بسیاری از مواد آرایشی بهداشتی به کار می رود. روغن نارگیل برای پوست های خشک تا خیلی خشک بهترین گزینه است. این چربی اشباع شده به خوبی در از دست دادن رطوبت پوست و بازگرداندن احساس انعطاف پذیری اثرات مثبت دارد. به طور قابل توجهی پوست صاف تر، نرم تر و لطیف تری ایجاد میکند که در صورت ترکیب با سایر نرم کننده ها در حفظ رطوبت پوست نقش کلیدی خواهد داشت. روغن نارگیل را همچنین می توان در محصولات لب و بسیاری از مرطوب کننده ها یافت.
روغن هسته انگور:
این روغن گیاهی غیر معطر و سبک وزن از دانههای انگور به دست میآید. محتوای چربی اشباع بسیار کم آن به این روغن بافتی سبک و روان می بخشد. روغن هسته انگور دارای محتوای بالایی از ویتامین E است که به همین دلیل آنتی اکسیدان خوبی است. همچنین حاوی چندین آنتی اکسیدان فنلی (مانند رسوراترول) است. فواید روغن هسته انگور برای همه انواع پوست صدق می کند، اما بافت سبک تر آن، به ویژه برای پوست های نرمال تا کمی خشک یا مناطق خشک پوست عملکرد بهتری خواهد داشت . مانند بسیاری از روغن های گیاهی، روغن هسته انگور پوستی صاف تر، نرم تر و درخشان تر به ما می دهد. محتوای آنتی اکسیدانی موجود در آن، انعطاف پذیری پوست را در برابر آلودگی و سایر مضرات محیطی تقویت می کند. روغن هسته انگور نقشی کلیدی در بسیاری از محصولات آرایشی بهداشتی و محصولاتی که برای پوست بسیار خشک طراحی شده اند دارد.
روغن گل رز:
روغن گل رز یک روغن گیاهی غیر معطر است که از دانه گیاهان رز به دست می آید. از آنجایی که از قسمت گل استفاده نشده است، روغن گل رز رایحه آشنای گل رز یا پتانسیل حساسیت زایی عطر را نخواهد داشت . روغن گل رز یک منبع عالی از فیتواسترول های آرام بخش برای پوست به همراه چندین اسید چرب، به ویژه اسیدهای لینولئیک است. این اسیدها به محافظت و پر کردن سد حیاتی پوست کمک می کنند. روغن دانه گل رز به طور طبیعی حاوی ویتامین C است، اما مقدار زیادی از این ویتامین در طول فرآوری از بین می رود. به این ترتیب، منبع قابل اعتمادی از این ویتامین نخواهد بود. روغن گل سرخ برای همه انواع پوست مفید است، به ویژه برای پوست های خشک، حساس . با استفاده از روغن گل رز پوست نرم تر همراه با علائم حساسیت کمتری خواهید دید. روغن گل سرخ برای صورت اغلب جزء کلیدی مرطوب کننده های تسکین دهنده در شب است.
روغن زیتون:
این روغن غیر معطر از برگ های گیاه زیتون به دست می آید. اگرچه روغن زیتون تصفیه شده عمدتاً به عنوان روغن پخت و پز استفاده می شوداما در بسیاری از محصولات مراقبت از پوست نیز یافت می شود. روغن زیتون سرشار از سه اسید چرب کلیدی برای پوست است: اولئیک، پالمتیک و لینولئیک. اسید اولئیک اسید چرب اصلی در روغن است و روغن زیتون به دلیل غیراشباع بودن آن یک لایه محافظایجاد میکند که به راحتی روی پوست پخش می شود و مانع از دست رفتن رطوبت پوست میشود. محتوای اسید اولئیک بالای روغن زیتون می تواند باعث اختلال در سد پوست شود. از این رو بهتر است در ترکیب با سایر روغن ها و نرم کننده ها استفاده شود. با این ظرفیت تاثیر منفی آن بر روی پوست کاهش می یابد. روغن زیتون همچنین آنتی اکسیدان های ویتامین E و هیدروکسی تیروزول را به پوست می رساند که دومی از قوی ترین آنتی اکسیدان ها محسوب می شود. روغن زیتون برای پوست های معمولی تا خشک بهترین انتخاب است. علیرغم ماهیت تک غیراشباع آن، به اندازه برخی دیگر از روغن های گیاهی سبک نیست، بنابراین افرادی که پوست چرب دارند معمولا احساس افزایش میزان چربی در پوست دارند . هنگامی که روغن زیتون به صورت ترکیبی استفاده شود، سد پوست را احیا می کند تا کمتر خشک و درخشان تر شود. در همین حال، ویتامین E و سایر آنتی اکسیدان های موجود در روغن زیتون باعث خنثی شدن اثرات تخریبی اشعه خورشید میشوند. روغن زیتون می تواند در ماسک های شبانه که جهت مرطوب کردن پوست هنگام خواب طراحی شده اند مفید باشد.
روغن آرگان:
روغن آرگان یک روغن غیر معطر است که از هسته دانه هایی که روی درختان آرگان رشد می کنند، به دست می اید. این روغن اغلب به عنوان معجزهآسا برای پوست و مو معرفی میشود. بافت مایع و در عین حال نرم کننده روغن آرگان آن را بین روغن های اشباع سنگین تر مانند نارگیل و روغن های سبک تر مانند هسته انگور قرار می دهد. حاوی چندین لیپید و اسیدهای چرب مفید برای پوست از جمله اسید اولئیک، پالمیتیک و لینولئیک است. مانند روغن زیتون، منبع خوبی از ویتامین E است. روغن آرگان را می توان برای هر نوع پوستی استفاده کرد، اما برای افرادی که پوست خشک، بسیار خشک و کم آب دارند بسیار مفید و از نظر زیبایی شناسی موثر است.
روغن دانه چیا:
روغن دانه چیا از دانه های ریز گیاه چیا به دست می آید. در درجه اول به عنوان یک غذای مغذی شناخته می شود، اما فواید زیادی برای پوست نیز دارد. روغن چیا اسیدهای چرب امگا 3 را همراه با اسیدهای فنولیک و ایزوفلاون ها، دو منبع قوی از آنتی اکسیدان ها، به پوست می رساند. روغنهای امگا 3 آرامبخش و آبرسان هستند.آنتیاکسیدانهای موجود در آن بهطور مشهودی علائم پیری و استرس را کاهش میدهند.روغن چیا همچنین حاوی پروتئین هایی است که می تواند به مرطوب نگه داشتن پوست کمک کند. روغن دانه چیا برای انواع پوست، حتی برای استفاده گاه به گاه روی پوست های مستعد لک و لکه های خشک، عالی است. این روغن در کاهش التهاب های پوستی نیز موثر است. با توجه به ماهیت آرام بخش اسیدهای چرب امگا 3، رنگ پوست یکپارچه تری را مشاهده خواهید کرد. وهمچنین پوست نرم تر و شاداب تری ایجاد خواهد کرد.